Kerkdienst luisteren

De kerkdiensten worden uitgezonden via deze internetsite van onze kerk. U kunt via uw computer, laptop, tablet of smartphone de uitzendingen beluisteren. Heeft u moeite met het bedienen van een computer dan kan een Lukaskastje uitkomst bieden. Voor meer informatie over het Lukaskastje kunt u dit bespreken met uw wijkouderling, -diaken of uw pastoraal bezoeker. Voor het beluisteren en/of bekijken van de diensten kunt u ook de app van Kerkdienstluisteren.nl downloaden op uw smartphone of tablet.