Kindernevendienst

Tijdens de ochtenddienst is er kindernevendienst voor de 4 tot en met 8 jarigen. Dit is de groep 1 t/m 5 van het basis onderwijs. Vlak voor de preek na het kinderlied kunnen de kinderen naar de kindernevendienst die gecombineerd is met de oppas. We willen de kinderen op hun eigen niveau tot Jezus brengen. De leiding wordt gevormd door één belijdend lid van de gemeente in samenwerking met een andere jeugdwerker. >> In de grote vakantie is er geen kindernevendienst << Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.