Dienst

Elke zondag is er om 9.30 en 17.00 een kerkdienst in de Christelijk Gereformeerde Kerk in Steenwijk. Over het algemeen is de laatste zondag van de maand een gezamenlijke dienst met de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. De locatie en het tijdstip van deze dienst kan afwijken. Kijk voor de actuele informatie altijd op het preekrooster. In dienst wordt een breed repertoire aan liederen gezongen van psalmen, opwekking, gezangen, schriftberijming, Johannes de Heer tot en met het kinderlied onder begeleiding van het Johannes orgel. Tijdens de dienst worden de liederen geprojecteerd zodat iedereen mee kan zingen. Na de dienst is er één keer per maand koffie/thee drinken in het verenigingsgebouw. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd.