Oppasdienst

Tijdens de morgendienst is er oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is elke zondagmorgen oppas aanwezig. Dit zijn gemeenteleden die door middel van een halfjaarlijks rooster ingeroosterd worden. De oppassers houden de kinderen gezellig bezig met puzzelen, tekenen, spelen met auto's, lego, een muziekje (u kunt uw eigen CD meenemen) of door een mooi verhaaltje aan de kinderen voor lezen. Wanneer er kinderen aanwezig zijn ouder dan 4 jaar dan wordt de oppas gecombineerd met de kindernevendienst.