JV 12 t/m 13 jaar

CGK/GKv 12 t/m 13 jaar

Deze jeugdvereniging is voor de jeugd CGK/GKv van 12/13 jaar (1e klas voortgezet onderwijs). Als jeugdvereniging zijn we op zoek naar wie God is voor jou persoonlijk. Wat betekent dit voor je eigen leven? Het ervaren van de liefde van God en ervaringen van andere christenen beleven/proeven. Deze JV komt eens in de twee weken op vrijdagavond samen onder leiding van F. Rommelaar en J. Rommelaar

JV IMPACT

CGK/GKv 13 t/m 14 jaar

Deze jeugdvereniging is voor de jeugd CGK/GKv van 13/14 jaar (2e klas VO). Leren wie ze zelf zijn in de relatie met God, de ander en naar zichzelf. Toepassen van het geloof in het dagelijks leven. Deze JV komt eens in de twee weken op vrijdagavond samen onder leiding van K. Baas en H. Boonstra

JV The Young Dicipels (TYD)

CGK/GKv 14 t/m 15 jaar

Deze jeugdvereniging is voor de jeugd CGK/GKv van 14/15 jaar (3e klas VO). Leren wie ze zelf zijn in de relatie met God, de ander en naar zichzelf. Toepassen van het geloof in het dagelijks leven. Deze JV komt eens in de twee weken op vrijdagavond samen onder leiding van M. Braakman, B. de Jong en W. Petten.

JV B.I.B.L.E

CGK/GKv 16 t/m 25 jaar

Deze jeugdvereniging wordt geleid door de jeugd 16+ van de CGK. De naam “JV B.I.B.L.E.” is een afkorting van Basic Instructions Before Leaving Earth. Deze naam past bij onze visie. Wij willen als JV de basisinstructies van het leven met Jezus doorgeven. Eens in de 2 weken op zondagavond komen wij als JV samen. Voorzitter is M. Otten en coaches I. van Rijssen en M. van Rijssen.