JV 12 t/m 13 jaar

CGK/GKv 12 t/m 13 jaar

Deze jeugdvereniging is voor de jeugd CGK/GKv van 12/13 jaar (1e klas voortgezet onderwijs). Als jeugdvereniging zijn we op zoek naar wie God is voor jou persoonlijk. Wat betekent dit voor je eigen leven? Het ervaren van de liefde van God en ervaringen van andere christenen beleven/proeven. Deze JV komt eens in de twee weken op vrijdagavond samen onder leiding van F. Rommelaar en J. Rommelaar

JV IMPACT

CGK/GKv 13 t/m 14 jaar

Deze jeugdvereniging is voor de jeugd CGK/GKv van 13/14 jaar (2e klas VO). Leren wie ze zelf zijn in de relatie met God, de ander en naar zichzelf. Toepassen van het geloof in het dagelijks leven. Deze JV komt eens in de twee weken op vrijdagavond samen onder leiding van K. Baas en H. Boonstra

JV The Young Dicipels (TYD)

CGK/GKv 14 t/m 15 jaar

Deze jeugdvereniging is voor de jeugd CGK/GKv van 14/15 jaar (3e klas VO). Leren wie ze zelf zijn in de relatie met God, de ander en naar zichzelf. Toepassen van het geloof in het dagelijks leven. Deze JV komt eens in de twee weken op vrijdagavond samen onder leiding van M. Braakman, B. de Jong en W. Petten.

JV B.I.B.L.E

CGK/GKv 16 t/m 25 jaar

Deze jeugdvereniging wordt geleid door de jeugd 16+ van de CGK. De naam “JV B.I.B.L.E.” is een afkorting van Basic Instructions Before Leaving Earth. Deze naam past bij onze visie. Wij willen als JV de basisinstructies van het leven met Jezus doorgeven. Eens in de 2 weken op zondagavond komen wij als JV samen. Voorzitter is M. Otten en coaches I. van Rijssen en M. van Rijssen.

Over ons

Wij geloven in God. Door zijn zoon Jezus mogen wij God: “Onze Vader” noemen. Dat vieren wij iedere zondag in de Eben Haëzerkerk aan de Oostwijkstraat 106. Daar komen we samen om God te ontmoeten. Samen bidden, samen zingen, elkaar versterken, we luisteren naar wat Zijn Woord ons zegt!
Elke zondag is er afwisselend dienst voor de gasten, wijken 1 en 3 of de wijken 2 en 4. Zie daarvoor de agenda. U bent van harte welkom!

Contact

Eben Haëzerkerk
Oostwijkstraat 106
8331 EG Steenwijk
> Contact
> Routebeschrijving